Μέσα στα μέτρα του Κορονοϊού

Από το 2005 που άνοιξε για το κοινό δεν είχε ξανακλείσει το ΟΑΚΑ. Στις  13 Μαρτίου 2020 διακόπηκαν κάθε δραστηριότητα λόγω των μέτρων για την καταπολέμηση της CoVid19.  https://www.kathimerini.gr/1068992/article/epikairothta/ellada/kleinei-to-oaka-logw-kroysmatwn-korwnoioy.

Έκλεισαν και όλοι οι δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι άθλησης και συγκέντρωσης ενώ απαγορεύτηκαν και οι συγκεντρώσεις ενώ σταδιακά απαγορεύτηκαν και οι μετακινήσεις έως και η κυκλοφορία.

Η άθληση επιτρεπόταν ατομικά και γύρω γύρω από την κατοικία μας. Συμμορφωθήκαμε απόλυτα με τις υποδείξεις. Διακόψαμε τις συναντήσεις μας. Μείναμε σπίτι. Το διαδώσαμε στα κοινωνικά δίκτυα. Κάναμε πατίνια στην αυλή, στο σαλόνι, στο τετράγωνο του σπιτιού. Και τα καταφέραμε δύο μήνες μετά.

Στις 13 Μαίου με ανείπωτη χαρά είδαμε τη χώρα και το ΟΑΚΑ να ξανανοίγει για την ατομική άθληση. Μόνοι μας, τηρώντας την αναγκαία απόσταση από τους άλλους συμπολίτες μας, με τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται, ξαναρχίσαμε το αγαπημένο άθλημά μας.

Οι συναντήσεις της ομάδας θα ξαναρχίσουν μόλις τα αυτό επιτραπεί από τις αρχές. Και σήμερα και αύριο και πάντα θα μένουμε ασφαλείς.

Αφήστε ένα σχόλιο